چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست
سرخط خبرها

سبقت موتورلانس‌های مشهد از پایتخت | مدت زمان رسیدن موتورلانس‌ها ۸ دقیقه اعلام شد

  • کد خبر: ۲۳۴۵۱۳
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
سبقت موتورلانس‌های مشهد از پایتخت | مدت زمان رسیدن موتورلانس‌ها ۸ دقیقه اعلام شد
یکی از ضرورت‌های حوزه سلامت در کلان‌شهرها، فعالیت موتورلانس‌هاست تا با‌وجود ترافیک رو‌به‌گسترش این شهرها، دغدغه معطلی در ترافیک یا عبور از کوچه و خیابان‌های باریک برای خودرو‌های آمبولانس وجود نداشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌گفته محمداسماعیل توکلی، رئیس سازمان اورژانس استان تهران، زمان رسیدن موتورلانس‌ها در این شهر به ۹‌دقیقه رسیده است. باوجوداین زمان رسیدن موتورلانس‌های مشهد از کلان‌شهر تهران پیشی گرفته است و به‌گفته رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، «اکنون موتورلانس‌ها در مشهد در کمتر از هشت دقیقه به بالین بیمار می‌رسند.»

علی یزدانی در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه زمان رسیدن موتورلانس‌ها در مشهد بستگی به محل موردنظر نیز دارد، افزود:، اما طبق آمار، اکنون زمان رسیدن موتورلانس‌ها در این کلان‌شهر کمتر از هشت دقیقه است.

فعالیت ۳۴ موتورلانس در مشهد

وی با بیان اینکه اکنون سیزده موتورلانس فعال در شهر داریم، اظهار کرد: اخیرا نیز ۲۱‌دستگاه دیگر به موتورلانس‌ها اضافه شد که در مجموع تعداد آنها به ۳۴‌دستگاه رسید. قیمت هر موتورلانس حدود ۴۰۰‌میلیون تومان است که تجهیز آنها نیز توسط دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد و سازمان اورژانس کشور در حال انجام است؛ این موتور‌ها پس از جذب نیروی تخصصی در آینده نزدیک در شهر مشهد فعال خواهند شد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد درباره اینکه آیا این میزان موتورلانس برای مشهد کافی است، گفت: سازمان اورژانس کشور برنامه دارد که در کلان‌شهری مانند مشهد، با‌توجه‌به حجم مأموریت‌ها، تعداد دیگری از این دستگاه‌ها را اضافه کند، اما هنوز تعداد دقیق آنها مشخص نیست. البته کمک خیران سلامت نیز در این حوزه می‌تواند مؤثر باشد.

۳ ویژگی مهم خدمت با موتورلانس‌ها

یزدانی موتورلانس را در مناطقی که تعداد مأموریت بیشتری دارد، بار ترافیکی سنگینی دارد، یا دسترسی به معابر سخت است، قابل استفاده دانست و اضافه کرد: موتورلانس‌ها در‌واقع یک واحد پیشرو آمبولانس‌ها هستند و زمانی که آمبولانس یک محدوده به مأموریت اعزام شده باشد و برای کاهش زمان رسیدن به بالین بیمار، اقدامات اولیه را تا رسیدن آمبولانس انجام می‌دهند؛ ضمن اینکه برخی از اوقات شاید همان اقدامات کافی باشد و نیازی به حضور آمبولانس در محل نباشد.

وی از لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه فعالیت موتورلانس‌ها گفت و ادامه داد: هنوز برخی از شهروندان انتظار دارند که حتما آمبولانس در محل حضور پیدا کند؛ شاید گمان می‌کنند که موتورلانس نسبت به آمبولانس تجهیزات کمتری دارد؛ در‌صورتی‌که موتورلانس‌ها نیز تجهیزاتی را که در آمبولانس وجود دارد، به‌شکل کوچک‌تری در اختیاردارند.

هرروز ۸۰۰ تا ۹۰۰ مأموریت

یزدانی بیان کرد: در مناطق تحت‌پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد روزانه بین هشتصد تا نهصد مأموریت داریم؛ ضمن اینکه متأسفانه ۵ درصد از تماس‌ها با اورژانس مزاحمی، حدود ۳۰‌درصد دیگر نامرتبط و تعدادی هم مشاوره‌ای است. البته برخی اوقات پس از حضور آمبولانس در محل، همکاران متوجه می‌شوند که مورد غیراورژانسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->